ErvaringenErvaringen met Craniosacraal therapie
Deze recensies zijn door cliënten zelf geschreven en met hun toestemming op mijn website gepubliceerd.


"De craniosacraal behandelingen bij Annemarie zijn heel erg goed! Annemarie is een hele bijzondere vrouw, die precies weet waar ze mee bezig is. Ze luistert goed, stelt de juiste vragen waardoor ze gericht op de juiste plek Cranio kan geven. Een bijzondere en doeltreffende therapie voor emotionele en lichamelijke klachten zodat je weer in balans kan komen. Een absolute aanrader voor iedereen!"

L.S. (2020)"Ik voel me veilig bij Annemarie omdat ze een van de weinige mensen is die 'blijft' bij wat er ook gebeurt of in mij aangeraakt wordt. Dit geeft mij de ruimte om te ontspannen en te 'zijn' met alles wat er in mijn lijf gezien en doorvoeld wil worden: ook de dingen waar ik me voor schaam of die moeilijk en pijnlijk voor me zijn. Ze respecteert mijn grens, is hierin heel fijngevoelig en toch doortastend. Ze is oordeelloos en ziet mijn kwaliteiten als ik dat zelf even niet kan, wat mij heel erg sterkt in mijn vertrouwen. Bovenal is ze een liefdevol mens en kundige vakvrouw."

Marlie (2020)"Annemarie is een professional! Ze is eerlijk en open over de therapie en de mogelijkheden. De craniosacraal therapie is bijzonder, maar ook verrassend effectief. Ik kan de praktijk je natuurlijke kracht alleen maar aanraden."

R.S. (2021)